5 международный творческий конкурс «Золотая осень» для детей, педагогов и воспитателей

 

 

Қадырханова Ақжан Абайқызы

Пятый международный творческий конкурс «Золотая осень» для детей, педагогов и воспитателей Второй международный творческий конкурс «Абай әлемі» для детей, педагогов и воспитателейЭкспресс-публикация Отправить материал на публикациюСертификат о публикацииПубликация на портале «Азбука.kz»СвидетельствоПортфолио учителяЯндекс.Толока — заработок в интернете

Частное учреждение «Средняя школа в честь прп. Сергия Радонежского»

Аралас ашыған сүт өнімін өндіру сапасын басқару

КазНУ

Бұл мақалада ашытылған сүт өнімдерін өндіріске шығарған кезде сүт кәсіпорнында НАССР сапа жүйесін жасау кезінде ескерілетін негізгі шаралар кешені қарастырылады. Аралас ашытудың ашытылған сүт өнімдерін өндіру процесіне байланысты қауіптерді талдау қажеттілігі сипатталған. Өндірістік процестердің блок-схемалары келтірілген: кіріс бақылау және негізгі және қосалқы шикізатты дайындау, өндірістің технологиялық процесі. Өндірістік тәуекелдерді талдау негізінде қышқыл сүт өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне айтарлықтай әсер ететін аралас ашытудың бақылау нүктелері анықталды.

Подписка на RSS - Қадырханова Ақжан Абайқызы